Ideii de cadouri, special de 8 Martie!

Luna Martie este cea mai frumoasă perioadă în care poți să îți arăți prețuirea și dragostea față de persoanele deosebite din viața ta. Fie că este mama, o femeie dragă sau de ce nu chiar vecina, surprinde-o cu un cadou în ton cu anotimpul pe care îl așteptăm cu toții atât de mult! 😁

Anul acesta ne-am gândit să venim în ajutorul persoanelor care sunt în căutarea cadoului perfect de 8 Martie. Îți propunem o gamă variată de accesorii practice care cu siguranță îți vor aduce zâmbete.

Femeile sunt  pasionate de modă, pentru multe dintre ele aceasta este un stil de viață.  Aduc un suflu nou, un aer proaspăt în viața cotidiană, devenită atât de stresantă și obositoare în epoca modernă. Adevărata moda, sau fashion, se naște dintr-o emoție, un gând, un vis, sau o revelație.

 

      Geanta este cadoul ideal, fiind apreciată și nelipsită unei femei, indiferent de vârstă. Niciodată nu o să putem spune că avem prea multe. Sigur vom găsi un model sau o culoare pe care nu o avem in dressing. 😏  Este o relație specială între geantă și femeia care o poartă, fiind totodată și o declarație de stil. Se potrivesc perfect cu ritmul de viaţă alert al femeii moderne și pot fi purtate, de la sala de consiliu la sesiunile de shopping sau o ieșire nebunatică cu fetele.  Fie că alegi un model office sau casual, cu siguranță o vei impresiona.

Portofelul este un cadou ușor de abordat, fiind un accesoriu indispensabil nouă, femeilor. Poți alege un model simplu și classic, sau unul care se remarcă prin design, culoare și mod de compartimentare. Indiferent de alegerea pe care o vei face, cu siguranță nu vei da greș, fiind un cadou bine primit.

 

 

 

 

 

 

 

Acum ți-am oferit o idee de cel mai frumos cadou pe care l-ai putea oferi de 8 Martie. Tot ce trebuie să faci este să te hotărâști ce model alegi. Nu știu vouă, dar nouă ne-ar fi foarte greu să alegem doar unul,  așa că îți urăm succes!

Pentru a comanda un cadou de 8 martie intra în magazinul nostru online kamys.ro sau daca esti din Iasi, ne poți vizita în complex Egros – Stand K10.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns