Regina accesoriilor – Geanta

tinuta eleganta 1

tinuta eleganta 1

Afla cum alegem geanta potrivita in functie de forma corpului sau inaltimea. Good to be different !

It’s a new era in fashion – there are no rules. It’s all about the individual and personal style, wearing high-end, low-end, classic labels, and up-and-coming designers all together.
Alexander McQueen

                     Cum alegem geanta potrivită ( I )

Geanta, un obiect atât de important în zilele noastre își are originea în timpul Imperiului Roman,cum alegem geanta potrivita evoluând odată cu istoria.  Astăzi, pentru majoritatea femeilor, geanta reprezintă sanctuarul tuturor obiectelor vitale pe care trebuie să le aibă cu ea.  Puține dintre noi ieșim din casă fără să purtăm în mână sau pe umar o geantă.
Alegem geanta pentru utilitatea ei, pentru a evidenția stilul personal sau pentru a pune în valoare celelalte articole vestimentare. La fel ca jeanşii, o geantă poate scădea sau adăuga kilograme imaginii tale, potrivit becomegorgeous.com .

De aceea, pentru că o purtăm cu noi in fiecare zi, este important să alegem geanta care ni se potrivește perfect în orice situație. Alegerea genții reprezintă o chestiune de stil, preferință și confort. Când eşti la cumpărături, analizează-te din toate unghiurile în oglindă ca să vezi cum îţi stă cu viitoarea geantă, asigurandu-te că ţi se potriveşte.

 Câteva aspecte de care trebuie să ținem cont atunci când căutăm o geantă

√ Esențial este să știi mărimea genții potrivite corpului tău atunci când o achiziționezi, acest criteriu te va ajuta să faci alegerea corectă.

√Accum alegem geanta potrivitacesorizarea este o artă, așa că pune-ți imaginația la contribuție și încearcă să-ți pui în valoare propriul stil, exprimă-te liber. Asortarea pantofilor cu geanta nu mai este în trend anul acesta, așa că cel
mai bine ar fi să-ți alegi geanta într-o culoare care să se potrivească cu majoritatea hainelor tale. În acest sens, gențile într-o singură culoare sunt cele recomandate, în special în culori neutre pentru ca se pot asorta mai ușor. De exemplu, dacă ținuta ta este alcătuită din mai multe culori, geanta ar trebui să fie dintr-o nuanță nud iar dacă ținuta este dintr-o singură culoare, o geantă multicoloră este alegerea potrivită.

Cel mai important aspect atunci când achiziționezi o geantă

Cel mai important aspect atunci când achiziționezi o geantă, este să o alegi în funcție de forma corpului. Specialiştii spun că este bine să o alegi în mod opus formei corpului tău.

♦ Dacă eşti o persoană înaltă, alege o geantă care să nu aibă o curea foarte mică deoarece acest aspect te va face să pari şi mai înaltă. Acestui tip de silueta i se potrivește genta cu forme rotunde, care te vor scoate în evidență într-un mod pozitiv. Optează
să porți genți medii sau puțin mai voluminoase pentru a fi în concordanță custatura ta. Așadar, ca să arăți minunat, gențile late se poartă la ținute casual pentru a da un aer relaxat, iar pentru tinutele formale, elegante, cele mai potrivite sunt poșetele mici sau tip clutch.

♦ Dacă ești mignonă, gențile supradimensionate nu ar trebui să fie o opțiune 
pentru tine, deoarece te vor face să pari și mai mică. Cele mai potrivite genţi sunt modelele de dimensiune mică. Evită genţile de umăr care au curea lungă pentru că taie şi mai mult din înălţimea corpului. De exemplu, ți se potrivește foarte bine o geantă rectangulară, cum ar fi geanta Olimpia.  În același timp, persoanele scunde nu ar trebui să poarte genți care să atârne mult pe langă
corp, pentru a nu părea și mai mici de înălțime. Dacă ești mai mică de înălțime și ai un corp armonios, poți opta și pentru genți cu unghiuri și forme neregulate.

♦ Dacă ai forme bine dezvoltate, evită să porţi genţimici sau cu imprimeuri mici, deoarece îţi vor scoate cum alegem geanta potrivitacorpul şi mai mult în evidenţă. Singurul tip de geantă care trebuie evitat este cel care pare prea mare sau prea mic în comparaţie cu dimensiunea corpului Alege o geantă care să atragă atenţia asupra ei. Genţile de umăr care ajung în partea de jos chiar deasupra taliei constituie cea mai potrivită alegere. Alegeţi o geantă cu o structură de tip bowling, cum este geanta Shadow.

 Geanta

Este un accesoriu important, deoarece completează viziunea de ansamblu și în același timp poate servi ca un accent pentru a exprima starea de spirit. Tendințele nu sunt ca să le urmăm întocmai, ci ca să le interpretăm. Dacă iti doresti totuși o geantă galbenă, alegeți un alt model. Sau dacă iți doresti neapărat acel model, alege-l în altă culoare. Încerca sa fi creativa.
Atunci când mergi la cumpărături încearcă să porţi o ţinută care te reprezintă, astfel vei putea să-ţi alegi mai uşor geanta potrivită. Contrazice trendurile momentului și tendințele din sezon – genţile/poşetele trebuie să-ţi pună în evidenţă corpul într-un mod frumos. O poți asorta fie pantofilor, fie rochiei sau te poți folosi de tehnica color-blocking, jucandu-te astfel cu nuanțele.

Imaginea pe care o afișezi este foarte importantă! Alege modelul care se potriveşte cel mai bine stilului şi personalităţii tale. Gama Kamy’s Way se adresează tinerelor nonconformiste,  prin diversitatea formelor și texturilor, așa încât vei gasi cu siguranță geanta care ți se potrivește din toate punctele de vedere.
Tu ți-ai ales geanta perfectă?

– Alina N.

Lasă un răspuns