Fantezia machiajului ❦

make up iulia anton

” Just Wing it. Life, Eyeliner, Everything. „

Astăzi în categoria Beauty & Fashion, v-am pregătit un articol despre make- up.

Vă facem cunoștință cu o persoană talentată, modestă și foarte dragă noua. Noi o considerăm o femeie de succes, suntem mândre de ea și suntem onorate de colaborările pe care le-am avut. PS: cu siguranță vor fi mult mai multe în viitor.❣❤(we have big plans ㋡) 

Numele ei este Iulia Anton, și a ales să-și transforme pasiunea în profesie, este Make-up ARTIST free- lancer ! Aflată încă la început de drum, ea poate fi o sursă de inspirație pentru noi toate.  Motto-ul ei este : ” live in color „

 Haideți să pătrundem în fantezia machiajului.
Kamy’s Way:  Povestește-ne despre cum s-a născut pasiunea pentru machiaj, și alegerea unei cariere în domeniul make –up ?

IA: Am intrat în această lume treptat, aproape că nici nu am simțit când s-a întâmplat acest lucru și cum au trecut anii. De când am început să am tangențe cu machiajul, am știut că e ceva ce îmi place foarte mult și am continuat să exploatez această latura în permanență. Totul a început din dorința de a învăța să mă machiez și să îmi pun în evidență trăsăturile. Apoi, a fost ca o provocare din partea celorlalți de a urma cursuri specializate, și ulterior s-a transformat în carieră.

fantezia machiajului

Kamy’s Way:  Cum este omul Iulia Anton? Ce te inspira atunci când lucrezi?

IAMă consider un om simplu, care iubește oamenii, iubesc frumosul și încerc să dau tot ce e mai bun din mine când vine vorba de așteptările celei pe care o machiez. Prin machiaj pun în lumină frumusețea unei persoane și astfel, să îi întăresc încrederea în sine.  Sunt un om care tinde spre perfecțiune, motivată și conștientă că sunt multe de învățat pentru a ajunge cât mai departe.

Kamy’s Way: Care este principala provocare în meseria ta ? Ce faci atunci când ai o clientă dificilă sau când îți cere un machiaj care nu i se potrivește?

IASecretul principal din orice domeniu este pratica.  În calitate de make-up artist, trebuie să-ți actualizezi know-how-ul permanent, trebuie să fii bun pentru ca oamenii să aprecieze ceea ce faci.
Fiecare persoană este o provocare, cu toții avem gusturi și fizionomii diferite. Pentru mine, o persoana dificilă are un ochi mereu înlăcrimat sau o sensibilitate crescută a pielii. Cel mai important lucru este consilierea, astfel împreună stabilim cum ar trebui să fie machiajul final. Caut să înțeleg de cele mai multe ori persoana din fața mea, să adaptez ceea ce își dorește, cu ceea ce i s-ar potrivi.

Kamy’s Way: Care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le fac femeile cu privire la machiaj ?

IACea mai mare greșeală este că se machiază la o lumină nepotrivită, și când ies afară, în lumina naturală își dau seama ca nici fondul de ten nu e cel potrivit, nici blush-ul, sau culoarea de la ochi.  În al doilea rând nu se respectă pașii unei baze de machiaj și se uită de hidratarea tenului. Se folosesc prea multe produse de îngrijire, sau uneori se exagerează cu acestea,  mai ales cu cele nespecifice vârstei. Observăm în ultimii ani o tendința de a se confunda machiajul de zi cu cel de seară, aceea accentuare exagerată a elementelor feței, și folosirea produselor din abundeță, efectul de  “prea mult”. 

Kamy’s Way: Este impresionant arsenalul de culori, produse și ustensile care se află astăzi la dispoziția noastră? Care sunt produsele de baza care nu ar trebui să lipsească din #portfardul unei femei ?IA: Este o industrie a produselor, dar elementele principale pe care trebuie întotdeauna să le avem în portfard sunt:  ✔ un stilou/ baton corector – care ne ajută să acoperim toate imperfecțiunile,  ✔ o pudră bronzantă   care să ofere strălucire și finețe feței, și  un luciu de buze/ ruj.  Aceste produse ne ajută să ne reîmprospătăm tenul în orice moment al zilei. Dar într-un machiaj perfect trebuie să ținem cont și de cel mai important produs folosit, baza → fondul de ten. Dacă se aplică corect și potrivit, cu ajutorul celor 3 produse vom fi sigure că avem un machiaj proaspăt pe toată durata zilei. Pentru a ști ce fond de ten este benefic trebuie să se recunoască tipul de ten pe care urmează să fie aplicat. Trebuie să învățăm să ne cunoaștem, să știm ce culori ni se potrivesc, și când.

fantezia machiajului

Kamy’s Way : Ce ar trebui să comunicăm unui make-up artist, pentru a obține machiajul dorit?

IAEste important să fie o perioadă de consiliere: legată de evenimentul la care vrei să participi, ce anume îți dorești de la acel machiaj, ce ținută ai , și în primul rând să detaliezi ce fel de machiaj folosești: cum te machiezi zi de zi. Machiajul trebuie în permanență asortat cu ținuta noastră, să fie o armonie între culoarea și textura rochiei, coafură, bijuteriile purtate, pantofii, culoarea ochilor, a părului. Contează foarte mult și atitudinea cu care știi să porți un machiaj, indiferent dacă este un #SmokeyEyes sau doar rimel. De asemenea, este recomandat să facem o exfoliere a tenului,  înainte de ședința. Make-up artistul transformă o femeie în fantezia ei, cu un machiaj făcut profesionist.

Kamy’s Way: Care a fost cea mai surprinzătoare reacţie a unei cliente pe care nu o poţi uita?

IAAm avut o domnișoară care venise pentru un #BrideMakeup. Era genul care nu se machia deloc, și din păcate, nici nu folosea cremă de îngrijire a tenului. Mi-a lăsat mână liberă, să mă joc cum o văd eu. La final când s-a uitat în oglindă, mai avea un pic și plângea ( faptul că era contra timp a salvat machiajul  ). Mi-a spus că s-a îndrăgostit de ea, și nu se aștepta să fie atât de frumoasă .  Machiajul te schimbă total, folosirea culorilor și a umbrelor  îți schimbă fizionomia. Îți accentuează și evidențiază trăsăturile care te avantajează, camuflând imperfecțiunile.

Kamy’s Way: Un mesaj pentru cititoarele noastre ? 

IAAm învățat că este important să gândești frumos, să-ți iubești meseria, să cauți cuvintele frumoase, să zâmbești și, nu în ultimul rând, să îndrăznești, atitudinea cu care porți un machiaj contează cel mai mult. ✿ Frumusețea vine din interior și se reflectă asupra tenului, machiajul fiind cea mai rapidă metodă de a-ți câștiga încrederea în tine însuți, chiar dacă ai o zi mai proasta. ✿ Ceea ce noi numim defecte, de fapt ne deosebește de restul.  ❣
Orice femeie are trăsături frumoase și trebuie să învățăm să avem grijă de noi și de tenul nostru în primul rând:  #hidratare,  #exfoliere, folosirea unei #creme potrivite tipului de ten, și de asemenea în fiecare seara după ce ajungem acasă, să ne #demachiem corect tenul:  demachiant / gel de curățare / loțiune tonică micelară.

Îţi mulțumim pentru răspunsurile minunate pe care le-ai împărtășit cu noi, și te mai aștept cu mare drag ???? ❣ Îți lansăm provocarea de a  face un tutorial pentru următorul articol din categoria Beauty & Fashion  ♡ ♡ ♡
Fetelor, știm că sunteți curioase, așa că pentru a vedea portofoliul artistei vă invităm pe pagina de facebook Iulia Anton Make up Artist.

ღ Noi abia așteptăm următoarea petrecere, știm deja ce machiaj vom purta. ???? ღ

Girls, see you next time

– Alina N

✯✯✯✯✯✯


       Beauty & Tricks fantezia machiajului

★ demachierea corectă a tenului trebuie realizată seara și dimineața.
★ dupa demachiere și curățare este necesară aplicarea unei creme hidratante și un gel pentru contur ochi.
★ produsele utilizate în aplicarea machiajului trebuie să fie curate pentru a evita infecțiile și inflamațiile (pensule, bureței).
★ pentru ca machiajul să reziste aplicați un strat fin de pudră pulbere prin mișcări de tapotare după aplicarea fondului de ten.
★ aplicati conturul de buze pe toată buza, apoi aplicați rujul, astfel va persista mult mai mult.
★ dacă vrei buze mate și folosești un ruj special pentru asta, trebuie să aplici deasupra lui și un balsam de buze ( vei evita astfel aspectul de buze decojite )
★ un ten catifelat și bine hidratat poate concura chiar și cu cel mai bun fond de ten, ține cont că tenul are nevoie de hidratare și folosește mereu o cremă matifiantă pentru a ajuta ulterior machiajul să se fixeze.

Lasă un răspuns