ATENTIE!

Magazinul activeaza atat online, cat si fizic si din acest motiv exista posibilitatea ca in momentul in care se comanda un produs online sa se vanda in acelasi timp si in magazin; in acest caz, veti fi contactat  telefonic pentru a vi se aduce la cunostinta acest lucru.

Livrarea produselor 

✎ Magazinul online www.kamys.ro are ca scop livrarea produselor in cel mai scurt timp posibil si pune la dispozitia clientilor livrarea produselor prin intermediul colaborarii cu compania de curierat rapid – Fan Courier si Sameday, doar pe teritoriul Romaniei.  ( Link util pentru verificarea adresei de livrare, daca se afla sau nu in aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier – www.fancourier.ro/acoperire/ )   
✎ Coletul este bine ambalat astfel ca acesta va ajunge in conditii excelente la tine.  Incercam sa monitorizam activitatea coletelor expediate catre curierat, dar nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a parasit depozitul nostru.  Termenul de livrare poate fi diferit de cel comunicat in cadrul website-ului, din diferite motive: condiţii meteo, probleme tehnice ale companiei de curierat, concedii, accesul greu al localităţii de livrare.


Conditii generale de livrare:
  • Termenul de livrare este între  2- 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi, prin Fan Courier sau Sameday.
  • Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucrătoare.
  • In cazul in care pe site sunt inregistrate foarte multe comenzi, de obicei dupa zilele de weekend, ne rezervam dreptul de a mari perioada maxima de livrare cu 3-5 zile lucratoare.
  • Daca produsele nu se afla pe stoc, veţi fi informat in legatura cu acest aspect si vi se va comunica un nou termen de livrare. Kamy’s Way nu va trimite produse similare care sa inlocuiasca produsul comandat, decat cu acceptul expres al clientului.
  • Toate preţurile (inclusiv cele referitoare la transport ) afisate pe magazinul online kamys.ro sunt finale si includ TVA.
  • Nu expediem comenzi persoanelor care au un istoric negativ (refuzarea a maxim 3 comenzi plasate)
  • Nu vor fi expediate comenzile care nu conțin datele de contact complete: nume, adresa si numar de telefon;

Costurile livrarii sunt urmatoarele:
  • GRATUIT – pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 lei. (Adresa de livrare trebuie sa se afle in aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier sau Sameday);
  • 14,99 lei – pentru comenzile cu o valoare mai mica de 199,99 lei. (Adresa de livrare trebuie sa se afle in aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier sau Sameday);
  • Livrarea in orasul Iasi este gratuita indiferent de valoarea comenzii.