Kamy’s Way – Magazin de genti dama |  rucsacuri | portofelel | incaltaminte 

magazin de genti dama
magazin de genti dama
“Dacă luxul este legat de bani, eleganța este legată de educație “
– Sacha Guitry

Viața este o călătorie, un drum în care întâlnim oameni frumoși, avem atât momente bune, cât și momente de furtună. Din toate avem de învățat o lecție despre noi, o reevaluare personală, un moment în care să ne redefinim visul și să devenim mai buni.

Kamy’s Way, sau ideea de un magazin de genti dama, s-a înfiripat timid undeva, pe insula Corfu. Nu știu cum este pentru alții, dar pentru mine Grecia, este un târăm al posibilițăților, unde orice vis poate deveni realitate! Am simțit magia Greciei, într-un magazin ce semăna cu raiul gentilor și accesoriilor. Așa am început să conturez ce avea să devină Kamy’s Way – un magazin dedicat genților și pantofilor, „because they are best friend”.

Din 2014 ne dezvoltăm în permanență, căutăm să aducem modele noi, plecând de la ideea de stil și unicitate. Lucrăm cu furnizori externi (Marea Britanie, Franța, Grecia,…) și dorim în permanență să avem o gamă cât mai variată.
Pentru noi, geanta nu este doar un recipient pentru bunurile noastre personale, ci și un accesoriu care armonizează corpul, definește ținuta, o scoate din anonimat, contribuind astfel la stilul nostru.

Aproape de tine !

Astăzi ne găsiți și în mediul online, cu un magazin nou și cel mai mult ne place sectiunea blog,  unde abia așteptăm să vă povestim despre produsele noastre, despre stil și ținute vestimentare, sfaturi și kamys way pentru o stare de binetendințe.

Am marcat acest nou început printr-o sedință foto. Ce poate fi mai frumos decât o întâlnire între fete și multe genti ?!  Am început ziua cu vizită la Ivone Beauty Studio, un loc cochet în centrul Iașului, unde am băut cafeaua de dimineață. Nimic nu începe fără cafea!
Ce ne-a plăcut la acest loc, pe lângă decorul și ambianța plăcută, a fost faptul că îți dai seama imediat că profesionalismul este la el acasă. Pe lângă  pasiunea personală,  înțelege necesitatea femeilor de a se juca în culori, libertatea formelor și  a schimbărilor, înțelege părul înaintea omului și oferă calității rolul principal.  Ne-a plăcut atenția asupra detaliilor, perfecționismul și blândețea ei. Se citea emoție în ochii ei când ne povestea că o parte din fericirea și strălucirea femeilor care ies din salonul său, i se datorează
și ei.

O zi perfecta pentru fete !

Cu buclele perfecte ne-am “mutat” la machiaj. Make-up artist Iulia Anton, a îmbinat într-un modsedinta foto genti dama creativ, texturi si culori. Ne-a placut implicarea în toate detaliile, ne-a întrebat în amănunt ce ne dorim să transmitem, ce vom purta, toate pentru a putea schița direcția unui machiaj extraordinar. Este pasionată de arta frumosului și motto-ul ei este „fiecare chip își are propria poveste. Menirea artistului este să scoată la suprafață frumusețea care vine, în primul rând, din interior, făcând să strălucească și exteriorul la fel de mult ca sufletul. Machiajul ne face să fim mai încrezătoare și ne poate contura personalitatea”.

Am fugit la partenerii care ne-au asigurat ținuta pentru photo-shooting. Despre Alle Boutique, putem spune atât – eleganța și stil! Conceptul și design-ul îl diferențiază de celelalte. Majoritatea femeilor sunt pasionate de modă, uneori ajungând în “extrema” de a cumpăra cât mai multe haine. Recunoaștem! În aceasta situatie ne aflăm și noi, astfel că am “reușit” să uităm pentru câteva minute de sedinta foto programată și ne-am „bucurat” de fiecare produs din coleția nouă.  Moda ține de respectul față de sine, cheia este încrederea! Originalitatea combinațiilor care ne avantajează, accentuând silueta, ne definește stilul personal. Am abordat pentru sedința foto atât ținute punk, street-style, cât și business. Ținutele au fost completate de gențile din noua colecție Kamy’s Way.

magazin de genti damaAction!

Ședința foto s-a ținut în studioul fotografului Ionuț Caraș, care a dat dovadă de multă răbdare și profesionalism, a reusit să îmbine în poze, piesele de puzzle pe care le adunam de dimineață. Într-o atmosferaă prietenoasă am discutat despre ce se află în spatele poveștilor pe care le vedem în poze și reclame. Pasiune, perseverență și muncă. Să fii model înseamnă să ai curaj, putere şi dorinţă să fii bună în ceea ce faci, să fii pregătită de competiţie mereu şi să ai grija de tine. Model a fost JoJo, care, cu o experienta de 7 ani în spate, a reușit prin atitutine să transmită și să contureze fiecare personaj. Doar nu vă gândeați că am fost eu model!?.. Nu, ..nu! ….Eu și restul colegelor am fost oamenii din spate, care ne-am asigurat ca întreaga zi să decurgă perfect, având grijă de toate detaliile tehnice, deși între noi fie vorba, de unele am cam uitat, dar ne-am distrat.

A fost o zi de energie pozitivă, alături de profesionaliști.  Ivona, Iulia sau Alexandra și-au pus propria amprentă în ceea ce fac. Fetele care au devenit prietenele noastre ne-au explicat trucuri, ce și cum ni se potrivește, plus alte sfaturi foarte utile pentru a avea un păr și un machiaj perfect în fiecare zi. Este important să învățăm să combinăm culori, texturi, atât în ceea ce privește alegerea ținutei cât și a make-up-ului. Dar, astea le vom dezvolta în articolele următoare unde vom avea și secțiune de interviuri.magazin de genti dama

Vedeta zilei, GEANTA,

Reprezintă o  reflecție a feminității, legătura între stilul vestimentar și starea celei care o poartă. Ea ne cunoaște toate secretele, ne poartă toate poveștile și lucrurile de valoare de zi cu zi. E parte din noi și trebuie să îi oferim o atenție deosebită, să îndrăznim să ieșim din tipare și să nu ne bazăm pe clișee în alegerea genții, canoanele modei au fost date peste cap de noile tendințe şi nebunia streetstyle.

Poți începe să te distrezi și să iți personalizezi un stil unic! Ție îți place de tine azi?

Alina N.

Lasă un răspuns