RUCSACUL – NOUL ÎNLOCUITOR AL GENȚII

Rucsacul a existat de când oamenii au decis că e mai ușor să cari greutăți mari în spate.

Numele de rucsac. provine de la cuvântul german “rucksack”, acesta fiind folosit mai mult în Regatul Unit și în forțele militare vestice. În germană, “der Rücken” înseamnă “spate (ca și parte a corpului) ” și “Sack” înseamnă “sac, geantă”. 

Rucsacul. în cea mai simplă formă a sa, este un sac realizat dintr-un material textil ce poate fi transportat pe spate cu ajutorul a două bretele ce vin trase peste umeri. Totuși, rucsacurile pot veni în diferite forme de la cele de categorie ușoară, la cele care suportă o greutate mare.

Tipuri de rucsacuri care te pot ajuta să îți întregești ținuta
1.Rucsacul tip geantă

Având o singură curea poate fi purtat pe umăr, fiind o bună alternativă al rucsacului tradițional, neavând multe lucruri de transportat. Sunt ideale pentru călătorie, având tot timpul la îndemână lucrurile necesare: pașaport, bilete de avion, chei etc. Poate fi purtat în combinație și cu alte bagaje, precum un model mare când mergi în vacanțe. (Rucsac Natali)

2.Rucsacurile viu colorate

Având în vedere că tot mai multe domnișoare vor să iasă în evidență, nuanțele mov, albastru, roșu sau galben sunt din ce în ce mai căutate, deoarece un rucsac în astfel de culori, te ajută să creezi o ținută plină de viață. Acestea pot fi asortate foarte ușor cu o ținută casual și sunt potrivite pentru anotimpul de primăvară sau vara, când tendința e de a adauga mai multă culoare în stilul vestimentar. ( Rucsac Jill / Rucsac Moky )

3.Modelele cu imprimeuri florale

Ești o persoană activă, care are mereu energie? Atunci modelele cu multe culori și cu imprimeuri vor fi pe placul tău, ajutându-te să accesorizezi o ținută simplă. Datorită aspectului jucăuș, cu un astfel de produs vei adopta un aer tineresc și plin de libertate. Pe de altă parte, având în vedere că, pe suprafața rucsacului se vor regăsi o mulțime de nuanțe, îl vei putea asorta ușor cu obiectele vestimentare, indiferent de culoarea acestora. Datorită designului, un astfel de model este potrivit, atunci când vrei să adopți un stil casual. ( Rucsac Rino / Rucsac Erin )

4.Mini-rucsacurile

De fiecare dată când ieși la plimbare, ai cu tine telefonul, cheile, un pachet de șervețele și portofelul. Dacă nu vrei o geantă mare, pentru doar câteva lucruri poți achiziționa un rucsac de mici dimensiuni. Acesta îți va oferi suficient spațiu pentru lucrurile esențiale, deoarece are de cele mai multe ori un compartiment principal și un buzunar. Te ajută să obții o ținută tinerească, cu un aer jucăuș și poate reprezenta accesoriul chic, care iese în evidență, atunci când pleci la plimbare. ( Rucsac Edna )

Pe lângă clasicele genți, rucsacul este din nou apreciat de vedete, dar și de designeri. Dacă vrei să fii din nou în pas cu moda, alege rucsacul potrivit personalității și stilului tău, pentru a ieși din anonimat.

Lasă un răspuns