TERMENI SI CONDITII www.kamys.ro 

Prezentul document prin continutul sau pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Kamy’s Way (kamys.ro). Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul kamys.ro (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.
Site-ul Kamy’s Way (kamys.ro)  este operat de societatea SC Elen Comex Star  SRL, cu sediul în Str. Vasile Lupu, Nr. 112, bl C2, Iași, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J22/1047/1997, CUI RO9671816.
Administratorul site-ului Kamy’s Way (kamys.ro) își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”. Accesând pagina Termeni si Conditii, puteţi citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul kamys.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor mai jos enumerațe.
Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să parcurgeți toate secțiunile următoare.

1. DREPTURILE DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului kamys.ro, incluzând texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafică web, scripturi şi orice alte date, este proprietatea Kamy’s Way sau a furnizorilor săi şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială.

Kamy’s Way garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societăţii fără acordul scris al acesteia.
Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor și se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Definiții

În interesul prezentului regulament, următorii termeni se definesc astfel:

 • Beneficiar/Utilizator = orice persoană fizică sau juridică înregistrată pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni si Conditii ce plasează o comandă pe acest site web;
 • Vanzator = S.C Elen Comex Star S.R.L, identificată la Registrul Comerțului cu J22/1047/1997, Cod unic de înregistrare RO9671816 având sediul social în Vasile Lupu, Nr. 112, bl C2, Iași și punct de lucru deschis în Complex Comercial Egros, Stand K10, Calea Chișinăului;
 • Produse = bunuri care urmează a fi livrate de furnizor către beneficiar ca urmare a contractului încheiat;
 • Comandă = o formă electronică de comunicare între beneficiar și furnizor, prin care furnizorul își dă acordul de livrare a produselor solicitate, iar beneficiarul este de acord să achite contravaloarea produselor comandate;
 • Contract = o comandă confirmată și validată de către furnizor;
 • Cont = secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite cumpărătorului transmiterea comenzii și care conține informații despre client/cumpărător și istoricul cumpărătorului în site (Comenzi, facturi fiscale, garanții, bunuri etc.)
 • Plata online – serviciul de plata prestat de catre procesatorul de plati integrat in Site, pus la dispozitia Clientilor, Utilizatorilor si/sau Cumparatorilor prin intermediul Site-ului in vederea efectuarii unei plati cu cardul on-line.
2. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Sunteți de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe kamys.ro  să înceapă imediat după îndeplinirea tuturor formalităţilor de înregistrare cerute. Informaţiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligaţi să ne furnizaţi corect numele, adresa şi alte informaţii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informaţii, accesaţi meniul „Contul meu”. Prin accesarea contului şi utilizarea parolei personale sunteţi responsabil pentru toate acţiunile ce decurg din folosirea acestora. Informaţiile sau datele cu caracter personal pe care ni le furnizaţi vor fi prelucrate în conformitate cu Politicile de protecţie a datelor. Prin utilizarea acestui site web, vă exprimaţi consimţământul privind prelucrarea acestor informaţii şi date şi declaraţi că toate informaţiile şi datele pe care ni le-aţi furnizat sunt veridice şi exacte.
Kamy’s Way (kamys.ro) garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul informatic. Informațiile furnizate sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Kamy’s Way, abonarea la newsletter, etc.) conform legilor în vigoare.
Kamy’s Way se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Protecţia datelor cu caracter personal este reglementată în România de Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).
În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.  Kamy’s Way are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs astfel:

 •  Cand va creati un cont pe kamys.ro, ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele
 • Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar etc.

Va oferim si posibilitatea de a va inregistra in platforma Kamy’s Way prin contul dvs Facebook sau Google. Daca optati pentru una dintre aceste variante, veti fi directionati catre o pagina administrata de Facebook Inc / Google LLC, unde acestia va vor informa cu privire la transferul datelor dvs catre Kamy’s Way. Puteti consulta politicile de confidentialitate Facebook, respectiv Google, folosind urmatroarele link-uri:

https://www.facebook.com/about/privacy

https://policies.google.com/privacy

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au Implinit varsta de 16 ani.

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

Pentru prestarea serviciilor Kamys.ro in beneficiul dvs

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

 •  Crearea si administrarea contului in cadrul platformei Kamy’s Way;
  •    Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
  •    Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
  •    Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  •    Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;
  •    Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la Intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile si serviciile Kamy’s Way.

Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre Kamy’s Way si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

   Pentru Marketing

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie , si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web si in aplicatia smartphone. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dvs, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs de cumparator (de ex. produsele vizualizate / adaugate in wishlist / achizitionate) pentru a va crea un profil. Ne asiguram Intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs, si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs si nu va  afecteaza similar Intr-o masura semnificativa.

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

•    Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi;
•    sau prin contactarea Kamy’s Way folosind detaliile de contact descrise mai sus.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca  drepturile si libertatile dvs fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii In care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala.  Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind Inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru Intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs fundamentale.

De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale  cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs cu caracter personal cat timp aveti un cont In platforma Kamy’s Way. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau Inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior Inchiderii contului, In situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs urmatoarelor categorii de destinatari:

 • furnizorilor de servicii de curierat;
 • furnizorilor de servicii de plata/bancare;
 • furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
 • furnizorilor de servicii de cercetare de piata;
 • societatilor de asigurare;
 • furnizorilor de servicii IT;
 • altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazul In care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza In conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, In baza unor contracte Incheiate cu acestia.

In ce tari transferam datele dvs cu caracter personal

In prezent, stocam si prelucram datele dvs cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Cum protejam securitatea datelor dvs cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare  si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati EuPlatesc.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, In general, sau prin intermendiul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute şi utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Plangeri 

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal —–  B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

3. UTILIZAREA SITE-ULUI

Prin accesarea site-ului kamys.ro şi/sau plasarea oricărei comenzi prin intermediul acestuia, vă obligaţi:

 1. Să folosiţi acest site web exclusiv pentru a transmite întrebări legitime sau a efectua comenzi legitime.
 2. Să nu efectuaţi nicio comandă falsă sau frauduloasă. În cazul în care avem motive întemeiate să credem că aţi efectuat o astfel de comandă, vom avea dreptul să anulăm comanda şi să informăm autorităţile competente.
 3. Să ne furnizaţi o adresă de e-mail, o adresă poştală şi/sau alte date de contact corecte şi exacte. În egală măsură, consimţiţi să folosim aceste informaţii pentru a vă contacta în eventualitatea în care acest lucru este necesar (vedeţi Politica noastră de confidenţialitate).

Produsele oferite pe acest site web sunt disponibile pentru livrare numai pe teritoriul României.
Dacă nu ne furnizaţi toate informaţiile de care avem nevoie, este posibil să nu putem să finalizăm comanda dumneavoastră.
Prin plasarea unei comenzi prin intermediul site-ului web kamys.ro, declaraţi că aveţi peste 18 ani şi că aveţi capacitatea legală de a încheia contracte ferme.

Alte informaţii

Prin accesarea site-ului kamys.ro, folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate echipei Kamy’s Way, clientul consimte automat la dezvoltarea unei comunicări electronice cu aceasta. Comunicarea între cele două părţi (client şi societate) se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la Kamy’s Way în modalitate electronică, incluzând şi comunicări prin e-mail sau prin anunţuri pe site. Comunicarea electronică poate fi completată, dupa caz, de cea tradiţională.

Cei care vizitează site-ul pot face comentarii sau orice alte comunicări, pot să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimator, nu tulbură în nici un fel viaţa privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conţine viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanţ, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entitaţi vor fi sancţionate în conformitate cu legile în vigoare.
Kamy’s Way are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. Kamy’s Way nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră ca utilizatorul confera Kamy’s Way dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încat prin folosirea acestui conținut să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Kamy’s Way nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul mesajelor/comunicărilor afișate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului.

4. ÎNREGISTRAREA CA MEMBRU, PAROLA ȘI COMPORTAMENTUL CA MEMBRU

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de e-mail) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră. Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Accesul la serviciu de cumpărare online este permis oricărui utilizator care posedă sau își creează un cont. kamys.ro poate limita accesul clientului la serviciu, în funcție de comportamentul său anterior. Este interzisă partajarea unui cont între mai mulți clienți. În situația în care se descoperă accese de acest gen, kamys.ro își rezervă dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la conținut sau serviciu. În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet. În situația în care considerăm, că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

5. PRODUSELE OFERITE PE SITE, POLITICA DE PREȚURI

Kamy’s Way își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.
Toate informațiile publicate pe site sunt prezentări succinte, putând conține inadvertențe privind unele specificații ori pot conține erori de operare, vânzătorul făcând eforturi pentru a păstra acuratețea informațiilor din site-ul kamys.ro. Culorile, textura materialului sau forma produselor pot fi diferite în funcție de monitorul folosit, navigatorul de internet, sistemul de operare sau dispozitivul de pe care se accesează site-ul.
Produsele comercializate prin site-ul kamys.ro sunt noi, și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală și certificat de garanție, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în limita stocului disponibil. Dacă produsul comandat nu se află pe stoc veți fi contactat pentru luarea unei decizii privind comanda dumneavoastră.
Prețurile prezentate includ TVA și nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de reprezentantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comanda ferma. Ne rezervăm drepul de a schimba prețurile de vânzare ale produselor prezentate, atunci când considerăm necesar fără a afecta însă comenzile deja confirmate.
Prețul de achiziție al produselor și serviciilor promoționale este cel din momentul emiterii comenzii, în limita stocului disponibil și/sau al perioadei promoționale, în cazul în care aceasta este definită. Prețul de achiziție al produselor sau serviciilor dintr-o comandă emisă nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decât cu acordul părților.
Toate măsurile sunt aproximative, pentru că fiecare produs are anumite particularități. Ne preocupăm ca toate detaliile referitoare la descrieri, prețuri, fotografii, măsuri, durata livrării, să fie cât mai precise. Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzi, dacă informațiile privind produsul au fost introduse eronat (inclusiv prețul produselor). kamys.ro își rezervă dreptul de a modifica specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.

6. DREPTUL CONSUMATORILOR DE DENUNȚARE UNILATERALĂ A CONTRACTULUI

Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezantând obligația Kamy’s Way de a acorda utilizatorilor dreptul de denunțare unilaterală a contractului conform legislației în vigoare. Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii kamys.ro înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și kamys.ro sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, de la incheierea contractului.

7. RESPONSABILITĂŢI PRIVIND PRODUSELE

Kamy’s Way nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului este lipsit de erori sau că este complet. Imaginile prezentate pe site, sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate putând diferi de imagini în orice mod, în ceea ce priveşte culoarea, aspectul, textura, etc. Nu suntem răspunzători pentru posibilele diferenţe de culoare între cea de pe monitorul dvs. şi cea a produsului în sine.

Calitatea produselor comercializate prin kamys.ro cade exclusiv în sarcina producătorilor sau după caz a importatorilor.  Kamy’s Way nu va putea fi făcută responsabilă în cazul oricăror neconcordanţe sau lipsuri în ceea ce priveşte produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamaţie va fi adusă la cunoştinţa Kamy’s Way în maximum 14 zile de la recepţionarea produselor.

Produsele comandate pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii. Acestea trebuie să fie în aceleaşi condiţii în care au fost livrate. În caz contrar, Kamy’s Way îşi rezervă dreptul de a vă refuza returnarea. În cazul acceptării returului, Kamy’s Way se obligă să returneze contravaloarea produselor returnate în termen de 14 zile sau orice alt produs dorit la schimb. În aceste situații nu vom suporta taxele de transport.

În cazul în care preţurile sau alte detalii despre produsele comercializate sunt afişate greşit din cauza unor erori tehnice de procesare a informaţiilor, kamy’s way.ro îşi rezervă dreptul de a nu onora comenzile pentru produsul(e) respectiv(e) şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp posibil despre eroarea survenită prin orice mijloc de comunicare.
Kamy’s Way are dreptul de a nu livra parţial sau integral o anumită comandă, în cazul în care anumite produse nu mai sunt disponibile. Dacă plata se face în avans, clientul va avea dreptul de a primi înapoi banii plătiţi pentru produsul respectiv. În toate cazurile în care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediată a sumelor încasate de Kamy’s Way, dar nu şi alte despăgubiri.

Singura obligaţie a Kamy’s Way față de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de catre respectivul client. Nu răspunde de eventualele defecţiuni/ deficienţe ale produselor cumpărate prin comandă pe site, şi nu poate fi trasă la răspundere în nici un fel; singura sa obligaţie este de a înapoia banii clientului dupa returnarea produsului defect.

8. EFECTUAREA COMENZILOR

Toate comenzile se vor efectua prin intermediul site-ului kamys.ro

Acestea vor fi preluate de către un reprezentant Kamy’s Way. În funcție de disponibilitatea produselor și a stocului existent, la momentul efectuării comenzii, o comanda va fi acceptată și va fi livrată în condițiile menționate la rubrica „EXPEDIȚIE ȘI LIVRARE”.

Spre evitarea oricăror confuzii, prin „comandă definitivă/comandă acceptată” se consideră/înțelege acea comandă, care a fost confirmată de către reprezentanții societății prin intemediul poștei electronice, menționându-se, acolo unde este cazul, și data maximă de livrare a produselor, art.18 din OUG nr. 34/2014 aplicându-se corespunzător.

Prin exceptie, se pot efectua si comenzi telefonice, dar care vor fi confirmate tot prin intermediul postei electronice (email), in cazul acceptarii lor, precizandu-se toate conditiile prevazute in O.U.G. nr. 34/2014.

9. CUMPĂRAREA PRODUSELOR

Plasarea unei comenzi reprezintă decizia dumneavoastră de a cumpăra produsele noastre. Kamy”s Way nu se obligă să onoreze comanda decât dacă produsele comandate se află în stoc, la prețul specificat. În cazul în care produsul comandat nu se afla în stoc, vă vom anunța imediat și veți decide dacă doriți să comandați un alt produs. Kamy’s Way nu va trimite produse similare care să înlocuiască produsul comandat, decât cu acceptul expres al clientului.

La plasarea unei comenzi pe siteul kamys.ro vă vom trimite un e-mail pentru confirmarea sau refuzul comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă din mai multe motive, printre care:

 • produsul comandat nu este pe stoc;
 • imposibilitatea obținerii autorizației de plată;
 • identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.

Dacă intervin probleme la o comanda va vom contacta. Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă.

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte că toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de înregistrare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii.

Preţurile produselor sunt cele afişate pentru fiecare produs în parte. Costul final al tranzacției va include valoarea produselor comandate şi valoarea transportului. Plata se poate face prin oricare din modalitățile de plată acceptate. Ne rezervăm drepul de a schimba preţurile de vânzare ale produselor prezentate, atunci când considerăm necesar.

Este posibil ca anumite produse să nu fie disponibile, deoarece între momentul plasării comenzii şi momentul procesării acesteia, stocul să se modifice. Dacă un produs comandat de dumneavoastră nu mai este pe stoc, vă vom anunţa imediat

10. LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele comandate vor fi livrate la adresa indicată de cumpărător în comandă. Clientul poate opta numai pentru una dintre variantele de transport ale produselor/serviciilor achiziționate, disponibilă pe site-ul kamys.ro, la momentul efectuării comenzii, indiferent de tipul comenzii sale. Livrarea produselor se face oriunde în țară (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid, în termen de 2 – 3 zile lucratoare.

Costul transportului diferă astfel:

 • Curier rapid ( livrare în toată țara 2 – 3 zile lucrătoare): 14,99 lei pentru o comandă cu o valoare mai mică de 199,99 de lei.  (pentru comenzile care se află în aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier România;
 • Poșta Română, 4 – 5 zile lucrătoare) 13 lei;
 • Livrare în Iași (1-2 zile lucrătoare) Gratuit ;
 • Transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei (pentru comenzile care se află în aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier România);
 • NU EXPEDIEM COMENZI PERSOANELOR CARE AU REFUZAT PRIMIREA UNEI COMENZI ANTERIOARE!
 • Nu vor fi expediate comenzile care nu conțin datele de contact complete: nume, adresă și număr de telefon;
 • Nu suntem răspunzători pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate în zilele de sâmbătă și duminică sau de sărbători legale vor fi procesate și confirmate în prima zi lucrătoare;
 • Comanda dumneavoastră va fi procesată și livrată în cel mai scurt timp posibil. Termenul de livrare este de 2-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, în cazul în care pe site sunt înregistrate foarte multe comenzi, ne rezervăm dreptul de a mări perioada maximă de livrare cu 3-5 zile lucrătoare;
 • Coletul nu se poate verifica înainte de plată!

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislației romane în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsele conform cu comanda și cu nevoile acestuia.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi platite de Kamy’s Way față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de Kamy’s Way de la acest client.

11. RETURNAREA PRODUSELOR

Dacă, din orice motiv, după ce ați receptionat comanda, nu sunteți mulțumite,conform legislatiei romane puteti returna produsele fară probleme. Este necesar să ne anunți de intenția dvs pe email ( contact@kamys.ro ) sau telefonic  0771 263 097. Vă răspundem cu plăcere, în cel mai scurt timp!

Conform Ordonanței de Urgentă 34/2014 privind achizitionarea Produselor la distanta, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea coletului, sa returnati produsele. Acestea trebuie sa fie in conditii perfecte (in aceleasi conditii in care au fost livrate conform legeii 249/2015, art 16), fara urma de uzura sau deteriorare a produsului sau a ambalajului.
Costul de transport ce are in vedere returnarea produsului va fi suportat de catre client, fiind o taxa fixa de transport/procesare  in valoare de 10 lei, aceasta va fi scazuta din suma datorata iar in cazul in care ambalajul sau produsul au avut de suferit, ne rezervam dreptul de a nu returna contravaloarea produsului comandat in totalitate. Returul produselor se va face doar la adresa : Județul Iași, Iași, Strada Vasile Lupu, nr 112, Bl C2, sc B – destinatar SC Elen Comex Star SRL prin aceeasi firma de curierat. 

*optional se poate trimite prin alt operator de curierat costurile de transport fiind suportate de catre client in totalitate.

Conditii de retur ce trebuiesc indeplinite de Cumparator:

 • sa ne instiinteze prin mail, in termen de 14 zile, de intentia de a returna unul sau mai multe produse.
 • transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin aceeasi companie de curierat prin care a fost primit coletul initial. Este necesar ca returul sa ajunga la noi in maxim 10 de zile calendaristice din momentul in care am fost anuntati despre intentia de retur, costul transportului de retur fiind suportat de client.  Exceptie: daca comanda a fost trimisa prin Posta Romana(  km exteriori ), se poate returna produsul folosind aceasta metoda. Orice alt colet trimis prin Posta Romana nu va fi ridicat, coletele se returneaza doar prin firma de curierat.
 • produsul sa nu prezinte semne de purtare, sa nu fie deteriorat. Acesta se returneaza intotdeauna impreuna cu ambalajul original (cutie sau punga), impreuna cu toate materialele ce au insotit coletul. Produsul impreuna cu ambalajul producatorului nu trebuie sa prezinte sub nicio forma semne de uzura/deteriorare sau purtare!  Iti recomandam sa probezi pantofii pe o suprafata moale pentru a preveni deteriorarea produsului. În cazul în care prezintă urme de folosire ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea acestuia, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.
 • in momentul predarii catre curier, produsul cu ambalajul producatorului trebuiesc impachetate corespunzator,  pentru a nu se deteriora in timpul transportului. Astfel se va evita orice urma de deteriorare legate de impachetare/transport.

Exceptii de la plata taxei de retur :  produs defect. Inainte de expediere, produsele Kamys.ro trec prin mai multe filtre de verificare insa este posibil ca mici defecte sa scape neobservate.  Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi in termen de 48 de ore de la livrarea coletului, sa ne comunici comanda si produsul care prezinta defect. Produs cu masura gresita. Ai primit o alta masura decat cea comandata de catre tine. Iti stam la dispozitie pentru a solutiona acesta problema. Te rugam sa  ne contactezi in  48 de ore de la livrarea coletului si sa ne comunici comanda.  Noi iti vom schimba produsul cu masura corespunzatoare. In aceste situatii returnarea produselor se va face fara costuri suplimentare, costul total al returului fiind suportate de Kamys.ro

NOTA:

 • ne rezervam dreptul de a refuza orice produs care este uzat fizic sau deteriorat. In cazul in care prezinta urme de folosire ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia. Suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse
 • ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile persoanelor care au efectuat mai mult de 3 retururi in 3 luni.
 • ne rezervam dreptul de a nu mai onora comenzile realizate de persoane care au refuzat sau nu au ridicat colete.
 • ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii si de a stabili plata prin transfer bancar(ordin de plata) ca unica modalitate de plata, in cazul clientilor care plaseaza comanda si au in istoricul activitatii lor pe kamys.ro livrari refuzate.
 • orice colet care contine bani sau produse la rubrica ramburs va fi refuzat. Continul coletelor trebuie verificat inainte de fi a acceptat.  Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar.
 • costul returului in valoarea de 10 lei se va scadea din suma restituita.
 • Kamys.ro isi rezerva dreptul de a redirectiona coletul inapoi clientului , daca produsul nu indeplineste conditiile returului;

Atunci cand ne veti anunta despre intentia de a returna produsul trebuie sa specificati urmatoarele:

  • nume și prenume;
  • adresa dumneavoastră  și un număr de contact;
  • produsul/produsele pe care doriți să le returnați;
  • opțiunea aleasă prin care doriți să faceți returul ( individual sau prin curieratul nostru);
  • modalitatea de compensare, alegand din:  1. inlocuirea produsului ,  2. schimbarea produsului,  3. primirea banilor inapoi.

 NOTA:     Daca se alege prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator: – daca produsul ales este mai ieftin, atunci noi vom returna diferenta in termen de maxim 14 de zile lucratoare, in contul bancar – daca produsul ales este mai scump, atunci se va plati diferenta ca orice alta comanda, la primirea coletului.In cazul in care Clientul doreste inlocuirea unui produs cu un altul, toate costurile de transport si ramburs, daca este cazul, cad in sarcina sa.

                             In cazul in care se alege varianta de rambursare a banilor trebuie sa ne comunicati pe email  contul IBAN, 24 de caractere si titularul de cont . Noi vom transfera, in maxim 14 de zile calendaristice de la returnarea produsului, contravaloarea lui in lei.  Termenul nu include si timpul de tranzit, transfer al banilor.

Numai după procesarea și aprobarea acestei înștiințări de către Kamy’s Way, veți putea returna produsul. Orice retur făcut fără înștiințarea noastră prealabilă de către client, nu va fi procesat.
Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioară. Orice retur care nu respectă condițiile de mai sus va fi refuzat.
Daca vi s-a livrat alt produs decât cel comandat vă rugăm să semnalați cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor vor fi suportate, în acest caz, de Kamy’s Way.

12. MODALITATEA DE PLATĂ
 1. in sistem ramburs – veti plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul inmanarii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat.
 2. prin card bancar – prin intermediul companiei specializate in plati online, EuPlatesc, beneficiati de o tranzactie sigura si eficienta, fara costuri suplimentare.

In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online cu cardul a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin solutia integrata: euplatesc. Acesta este furnizorul Elen Comex Star SRL de solutie software de facilitare a comertului electronic adica servicii de plata, administrare plati si protectie antifrauda.

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online. Alta metode de plata este plata la livrare.

SC Elen Comex Star SRL  nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

COSTURI ADIACENTE

Toate preturile de pe site-ul nostru contin TVA, ceea ce inseamna ca la finalul comenzii vei stii exact cat platesti atat pentru produsele pe care le-ati comandat, cat si pentru transport (daca este cazul). Reducerile ocazionale vor fi semnalate clar.

13. PROMOȚII ȘI CONCURSURI

Kamy’s Way (kamys.ro) stabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului kamys.ro.
De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

14.GARANȚIE

Garantia se acordă numai pentru defecțiuni de producție sau material și nu acoperă daune provocate de folosirea necorespunzatoare (cum ar fi transportarea obiectelor neconvenționale, neglijență în manipulare, accidente, contactul cu suprafețe abrazive sau cu obiecte tăioase şi/sau ascuțite, solvenți, acizi, uzură normală sau daune provocate prin transport, inclusiv cele datorate de manipunarea serviciilor de transport aerian. Garanția oferită se limitează la valoarea produsului.

Kamy’s Way este exonerată de obligația acordării de garanție în cazul în care se constată că produsele în cauză au fost manevrate sau depozitate în mod necorespunzător, utilizate în alte scopuri decât cele pentru care au fost fabricate/vândute, sau au intrat in contact cu substanțe a căror folosire nu este necesară pentru folosire.

Pentru a beneficia de garanție, clientul va trebui:

 1. să se prezinte cu produsul în cauză;
 2. să prezinte acele documente justificative, care atestă proveniența produsului cât și certificatul de garanție și
 3. să completeze un proces verbal de însoțire reclamație tip, pentru produsele la care se reclamă lipsă de conformitate. În lipsa acestora, reclamația nu va putea fi considerată validă.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legatură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@kamys.ro

15. Frauda
 • Elen Comex Star SRL nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale sau parole personale.
 • Nu promovam SPAM-ul. Orice Membru/client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.
 • Comunicarile realizate de catre noi prin mijloace electronice de comunicare la distanta (ex e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
 • Urmatoarele scopuri vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul . Compania isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri): de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda;  de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre kamys.ro catre Membru / Client; de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul;  de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre noi catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.
16. Litigii

Utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condiţiile şi Termenii de utilizare.  În cazul unor eventuale conflicte, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanţă. (  în conformitate cu legile române în vigoare)

17. Contact si alte informatii

In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu Kamys.ro, va rugam sa ne contactati  prin e-mail la contract@kamys.ro. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.kamys.ro si functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea Elen ComexStar SRL.

Ne straduim permanent pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel si dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul produselor pot contine erori de operare sau pot fi modificate de catre vanzator fara un preaviz, fara insa a afecta comenzile deja acceptate de noi. Nu suntem raspunzatori pentru situatiile care pot aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server sau terti. Pentru raportarea problemelor de drepturi de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati la adresa de mail contact@kamys.ro.  O parte dintre produsele din magazinul www.kamys.ro sunt importate din Uniunea Europeana si din China si o alta parte sunt produse in Romania, la producatori specializati in marochinarie si vor fi semnalizate in magazin.

Contractul dintre Vanzator si Client, pe baza Comenzilor, intra in jurisdictia legilor din Romania. Toate dialogurile cu privire la acest Contract vor fi purtate exclusiv in limba romana.

18. Dispoziţii finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsita nulă/nevalidă, indiferent de cauza, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.  Odată cu cumpărarea şi lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşii cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu aceşti Termeni si Conditii clientul îşi asumă în totalitate drepturile şi obligaţiile ce decurg din cumpărarea produselor de pe kamys.ro.

Vă multumim!